Vidáman zárták a tanévet a Gemma Központban

A sérült gyerekek fejlesztésével foglalkozó GEMMA Központban vidám műsorral búcsúztatták a tanévet pénteken. Eljött a fiatalokhoz Bartalos Tamás hatszoros kamionhúzó és több szegedi motoros is. Péntek Imréné szerint sikeres volt az év, hiszen a gyerekek sokat mosolyogtak.

Arcfestés, csillámtetoválás, slime, magnetikus homok, bohóc, lufihajtogatás és persze fagyi minden mennyiségben – vidám programokkal zárták a tanévet a Gemma Központ diákjai és pedagógusai pénteken. A fergeteges parti előtt a fejlesztőiskola tanulói búcsúztak el a tanévtől, vidám műsort adtak, verseltek és táncoltak is, sőt ezt követően a pedagógusaik is meglepték őket egy zenés produkcióval. De itt még nem ért véget a meglepetések sora, hiszen a fiatalokhoz Bartalos Tamás, többszörös magyar-, Európa- és világbajnok fekvenyomó, erőemelésben többszörös dobogós sportoló is ellátogatott. Nem is akárhogy: kamionhúzó tudását mutatta be több körben. Az első „felvonásban” az intézmény egyik kerekesszékes tanulójával, Gyurival közösen húzta el a hatalmas járművet.

Hamar nagy zsivaj kerekedett az udvaron, folyamatosan a „Hajrá Tamás!”, „Hajrá Gyuri!” felkiáltást lehetett hallani. Az utóbbi „versenyzőnek” elképesztő öröm, hatalmas mosoly volt az arcán, amikor a fehér szörnyeteggel a pálya végéhez, a célba értek. Bartalos Tamás elmondta, számos kihívást teljesített már, volt, hogy három kamiont húzott egyszerre, de egy gyerekekkel teli busszal is megbirkózott már. Jelenleg hatszoros kamionhúzó bajnok. A hangos szurkolást motorok bőgése váltotta fel: Mező Csaba és Gyaraki Zsuzsa szervezésében a tavalyi siker után idén újra ellátogattak a jóérzésű motorosok az intézmény tanévzárójára, hogy örömet szerezzenek a diákoknak. Aki csak tehette, felpattant a járművekre.

Péntek Imréné intézményvezető elmondta, igazán sikeres tanévet tudhatnak maguk mögött, hiszen aki naponta betért hozzájuk, láthatta, mennyire boldogok a tanulók, mennyit mosolyognak. Szerinte ennél több nem is kell, a pedagógusok számára ez a mérce.

2019-08-06T10:06:29+02:00június 17th, 2019|Hírek|